Ædelsten

TIDLØS SKØNHED FRA JORDENS INDRE

Sølv armring med sølv kugler og labradorite og pyrit kugler


NATURENS GAVER
Trollbeads arbejder kun med naturlige ædelsten af den højeste kvalitet. Født under et enormt pres siden tidernes morgen, bliver ædelsten gravet ud af jordens skorpe og gjort til udsøgte smykker med en tidløs skønhed. Nogle af de mest velkendte og kostbare ædelsten i Trollbeads kollektionen er RubinerSmaragder og Safirer.

Ædelsten

VARIATIONER I ÆDELSTEN
På grund af naturens egne designs, varierer stenene i både farve og mønstre og det gør dem unikke. Stenene har unikke indeslutninger og overgange, der viser deres store alder og naturlige skønhed. Du vil aldrig finde to identiske sten i Trollbeads kollektionen.

De ædelsten, der anvendes i Trollbeads, vælges omhyggeligt ud fra hvor de bedste råmaterialer kan opnås. De samme sten kan findes flere steder i verden, og farverne varierer fra område til område. Trollbeads kigger altid efter de flotteste og mest interessante kombinationer af farver.

 Dendrit Agat Ædelsten

Kuglerne ovenfor er alle Dendrit Agater


HÅNDVÆRKET BAG - PROCESSEN
Når man laver ædelstenskugler, slibes en lille klump af natursten på en slibeskive. Når stenen et slebet i den rigtige størrelse, bliver den afrundet, og hullet i midten bliver boret med en diamantboremaskine. Alt dette foregår i hånden. De fleste af Trollbeads ædelsten er facetteret med i alt 154 facetter - alle lavet i hånden. Afsluttende bliver sølvkernen monteret.

Ametyst ædelsten ædelsten kugle

 ÆDELSTEN MED HISTORIER
Der er mange ædelsten i Trollbeads kollektionen. Udover deres tidløse skønhed og brugen af dem i mange smykker, så har ædelsten historisk set blevet anset for at have kræfter og betydninger. Rosakvarts siges at åbne dit hjerte. Labradorit skulle give dig styrke og fremme din udholdenhed. Obsidian hjælper dig med at give slip på vrede og sorg.


LAPIS LAZULI
Lapis lazuli skulle bringe dig klarhed – på alle etaper af livets rejse. Den smukke blå sten findes både i østlige og vestlige dele af verden. Denne sten repræsenterer ønsket om viden, og virker energigivende og udrensende.

Lapis Lazuli

KØB LAPIS LAZULI


RUND ELLER FACETTERET
De fleste ædelsten fra Trollbeads er facetteret med 154 facetter, alle lavet i hånden. Når kuglerne facetteres reflekteres lyset og kuglerne skinner på smukkeste vis. I Trollbeads kollektionen kan du også finde runde ædelsten. Fra fint grus til den store måne. Du kan finde runde former overalt omkring dig. Den geometriske sfære symboliserer fuldstændighed, enhed, lighed og accept.

Fecetteret Rund ædelsentskugle

GÅ PÅ OPDAGELSE