Smykkepleje

 Model med Trollbeads smykker ved møns klint strand
Trollbeads er en del af den danske designarv, som er kendt for sin enkelthed, funktionalitet og kvalitet.
Design er det, som driver Trollbeads, og vi bruger de ypperste kvalitetsmaterialer og det ypperste håndværk.
Vi går meget op i de materialer, vi bruger. Vores smykker er skabt til at klare sig i den rigtige verden, og med den rette smykkepleje vil de blive ved med at skinne.
 Brug disse tips og tricks til at få dine smykker til at tage sig bedst ud.

Pleje af dine sølv smykker

Trollbeads smykker i sølv på model

Når du ikke har dine sølvarmbånd, kugler, øreringe eller ringe på, anbefaler vi, at du opbevarer dem i små separate stofposer, eller endnu bedre: I en syre-fri, lufttæt plastikpose eller eventuelt i æsker. Dette vil hjælpe mod unødige ridser og bremse den naturlige oxideringsproces. Du kan også opbevare dem i vores Trollbeads smykkeskrin.

Hvis du bærer sølvkugler på din guldkæde, vær da venligst opmærksom på, at sølvet kan afsætte en anelse pletter. Dette kan let fjernes ved at polere kæden regelmæssigt og forsigtigt med en sølvpudseklud.

Blid, regelmæssig pudsning med en sølvpudseklud vil hjælpe med at bibeholde glansen i dine Trollbeads smykker – en enkel måde at holde dem rene og skinnende.

KØB SØLVSMYKKER > 

Pleje af guld og forgyldte smykker

Goldplated bangles with gold, stone, glas and pearl beads

 Vask dine guldsmykker i mild sæbe, og skyld dem godt med rent vand. Tør dem godt af, og poler med en blød klud.

 Vi anbefaler, at du ikke bruger nogle former for smykke-rens eller antibakterielle sæber, som kan få dine forgyldte smykker til at anløbe hurtigere. Alle forgyldte smykker vil med tiden løbe an. Opbevar dine smykker i små separate stofposer, eller endnu bedre: I en syre-fri, lufttæt plastikpose eller eventuelt i æsker. Dette vil hjælpe mod unødige ridser og bremse den naturlige oxideringsproces.
Alle sølvkugler kan speciallaves i guld. Kontakt vores kundeservice, hvis du er interesseret.

 KØB GULDSMYKKER >

Pleje af dine glaskugler 

Trollbeads Sølv armbånd med glass og guld kugler

Til rens af Trollbeads kugler råder vi dig til at pudse dem forsigtigt med et blødt fnugfrit klæde. Brug aldrig kemiske rengøringsprodukter eller væsker, eftersom disse kan indeholde peroxid og blegemiddel, der beskadiger dine kugler. Du bør aldrig have dine Trollbeads på når du svømmer, særligt ikke i klorholdig vand.  

Du bør aldrig svømme, når du bærer dine Trollbeads glassmykker, særligt i en klorinholdig svømmepøl. Kom dem aldrig i varmt vand eller havvand. Dette kan skade harpiksfatningen. 

Vi anbefaler, at du undgår kontakt med parfumer, cremer (inklusiv håndcreme), sæber, kosmetik og hårlak m.m. Som nævnt ovenfor, lad aldrig dine kugler komme i kontakt med kemiske rengøringsmidler eller blegemiddel.

KØB GLASKUGLER > 

Pleje af dine ædelstens kugler

Trollbeads sølvarmrine med ædelsten

Vask dine ædelsten i mild sæbe og skyl godt efter med vand. Tør grundigt og puds dem med et klæde. Undgå kontakt med parfume, hårspray og lignende, eftersom nogle sten har en porøs overflade og kan blive påvirket af denne eksponering.

 Ædelsten er ægte naturmaterialer og fuldstændig unikke. De varierer i farve og har unikke indeslutninger og træk, der viser deres høje alder og naturlige skønhed.

 KØB ÆDELSTENSSMYKKER >

Pleje af dine perler 

Perle ringe

Perler er et naturligt materiale, der vil variere i farve og form. Som et naturligt materiale bør direkte kontakt med makeup, parfume, kosmetik, hårspray og lignende undgås. Derudover bør de aldrig blive udsat for syrebaserede substanser såsom eddike, citron, klor m.m. 

Vask dine perler i mild sæbe og skyld godt med vand. Tør grundigt og puds med et blødt klæde.

Den bedste måde at opbevare smykker med perler er altid at opbevare dem adskilt fra andre smykker og i en blød klædepose for at undgå, de bliver ridsede. 

KØB PERLER > 

Pleje af dine kobber smykker

Kobber armring med Kobber spacers og kugle, på kobberpinde

Du kan holde dine nye kobber smykker rene ved jævnligt at vaske dem med lunkent sæbevand og derefter tørre dem med et blødt klæde.

Opbevar dine kobber smykker i plastikposer, når smykkerne ikke bliver båret, for at undgå, de bliver plettede. Hvis dine kobbersmykker bliver plettede, kan du rengøre dem ved at bruge en kombination af salt og eddike. En kombination af salt og eddike reducerer oxideringen fra kobber. Hæld blot en lille smule eddike og salt over kobberet, gnid det ind i metallet og fortsæt med at gnide det, så pletter og snavs fjernes. Rens af med vand og gnub smykkerne tørre med et blødt klæde.

Alternativt kan du også rense pletter af dine kobber smykker med citronsaft. 

KØB KOBBERSMYKKER >

Pleje af dine rav kugler 

Rav kugler på ubehandlet rav

Rav er et af naturens vidundere – og et materiale, der bliver smukkere og mere unikt, når det bliver brugt. Det kræver ingen særlig pleje. Du kan dog anvende et tørt klæde til at polere dit rav, hvis du ønsker at få ravet til skinne igen. Brug aldrig olie eller kemiske produkter til at rense rav.

Disse ægte naturmaterialer er fuldstændig unikke. De varierer i farve og har unikke indeslutninger og karakteristika, der viser deres høje alder og naturlige skønhed.

Opbevar dine smykker hver for sig i små stofposer – eller endnu bedre – i syrefri, lufttætte plastikposer eller æsker. Det kan hjælpe med så vidt muligt at undgå unødvendige skrammer.

Pleje af dine læder smykker

Trollbeads leather armbånd med små kugler

For daglig rensning, tør blot læderet forsigtigt med et blødt, tørt klæde. Pletter bør fjernes straks, før de trækker ind og tørrer.

Brug et mildt professionelt rensemiddel (uden kemikalier) eller en mild sæbe såsom sæbespåner eller saddelsæbe. Lav sæbeskum i en skål og put skummet på et blødt, fnugfrit klæde og tør læderet af (skrub ikke). Derefter tør læderet med et tørt klæde og tilføj læderbalsam for at beskytte det yderligere.

Husk at holde læder ud af direkte sollys.  

 KØB LÆDERARMBÅND >

 VI TILBYDER

Gratis levering over DKK 699
-
30 dages retur
-
Håndlavede smykker