Find dit unikke udtryk

Alle UNIKAER er forskellige

UNIKAER har en speciel plads i Trollbeads kollektionen. De er alle unikke. Ligesom mennesker og deres historier. Herunder kan du bladre gennem historien om Trollbeads UNIKAER, og hvordan de blev en del af Trollbeads kollektionen!

UNIKAER er glaskugler lavet af glas af den højeste kvalitet. De findes i alle farver og er dekoreret med utrolige mønstre. Besøg din nærmeste forhandler for at finde den UNIKA, der fortæller netop din historie. Find inspiration nedenfor...

Uniques collages, uniques on bracelets and necklace and

EN UNIK START

I dag er UNIKAKUGLERNE ♥ en vigtig del af den omfattende Trollbeads smykkekollektion. Unikaglaskuglerne, designet til smykker, har utallige variationer, som mennesker over hele verden har fået en passion for og vil rejse verden rundt for at finde nye designs. Glaskuglerne kan pryde dine armbånd, armringe, halskæder, hårsmykker og endda nogle af vores ringe. Med unikakuglerne kan du skabe helt unikke smykkedesigns.

Uddrag fra bogen om unikakugler: “Fra tid til anden hører du historier om nogen, der lærer noget, der ændrede deres liv, og det kan være svært at tro, at det er sandt – men det er præcis hvad der skete for mig: Et par linier i et magasin førte til en uventet rejse, der førte mig og min familie til tre kontinenter – en rejse, der endte med at gøre en reel forskel for så mange menneskers liv, inklusiv vores egne.

Her er de linjer jeg læste i det kvartale medlemsmagasin for en lille dansk/tibetansk velgørenhedsorganisation: “Hvis du virkelig vil hjælpe folk I tredjeverdenslande til at udvikle sig økonomisk, skal du lære dem hvad det er du har succes med.”

Da jeg læste disse linjer, kom en idé pludselig til mig: det kan vi gøre. Hos Trollbeads ved vi, hvordan man laver glaskugler. Vi ved, hvordan vi sælger dem med succes. Det kan vi lære dem. I mit arbejde med at designe Trollbeads, hvor jeg bliver helt opslugt af de mystiske dybder med sfæriske, plantetlignende struktur, har jeg ofte tænkte på, hvordan en lille glaskugle virkede til at indeholde en hel verden. Da vi begyndte vores første rejse til Dharamsala for at lave et glaskugleværksted for landflygtige tibetanere, anede jeg ikke, hvor meget sandhed, der var i denne opfattelse. Jeg havde ingen idé om, at dette “velgørenhedsprojekt” ville vokse til at spænde over tre kontinenter og give mig mulighed for at møde alle disse vidunderlige og talentfulde mennesker – ægte håndværkere og kvinder fra verdener, der er så forskellige fra min – hvordan de ville leve sig ind i hver enkelt kugle, symboler, farver og mønstre, der hører til deres del af jorden, deres geografi, deres kultur. Denne bog er historien om de mennesker, der lærte at lave glaskugler – og endte med at skabe unikakugler, idet de tog Trollbeads i en helt ny retning, og bragte glæde og inspiration til tusinde af mennesker over hele verden.”


- Lise Aagaard

 

Glass bead production

 

Køb dine Unika kugler hos en Trollbeads forhandler.

 

Trollbeads butik front

People's Uniques Event

Hvert år afholdes et event hvor alle har mulighed for at indsende billeder af Uniques kuglerne i deres egen kollektion, som de syntes er smukkest. Alle der melder sig til event siden, har mulighed for at stemme på de kugler de bedst kan lide og efter 2 afstemningsrunder er der 6 vinder kugler der vil blive produceret i et begrænset antal som årets Peoples Uniques vindere.

People's Uniques vindere

Se alle
Quick view
Havøsters kugle
410,00 kr
Ønskeliste
Quick view
Pink blomst kugle
335,00 kr
Ønskeliste
Quick view
Violet himmel kugle
410,00 kr
Ønskeliste
Quick view
Facetteret regnbue kugle
410,00 kr
Ønskeliste