Håndværket

Som håndværkere ønsker vi at skabe smykker af naturens fineste og mest holdbare materialer, fremstillet af højeste kvalitet og med fokus på naturmaterialernes unikke detaljer. Hver eneste kugle er håndlavet og derfor unik i dens størrelse, farver og mønstre.

Sterling Sølv

Det er ikke overraskende, at størstedelen af de magiske, nordiske Trollbeads er skabt i sølv. Traditionen går tilbage til vikingetiden, hvor sølvsmykker havde sin første fremgang i Skandinavien. De store vikinger skabte mange sølvsmykker.

Lær mere om Sølv

Murano Glas

Glas har altid været omgivet af mystik, da det blev opfundet for tusinder af år siden. Der er noget magisk, endda overnaturligt, ved det gennemsigtige materiale, der starter med at være blødt og formbart ved høje temperaturer.

Lær mere om glas

Ædelsten

Født under et enormt pres siden tidernes morgen, bliver ædelsten gravet ud af jordens skorpe og gjort til udsøgte smykker med en tidløs skønhed. Udover deres skinnende og tryllebundne skønhed har hver enkelt sten en betydning og symbolik. Udforsk naturens skønheder.

lær mere om ædelsten

18 K Guld

I mere end 6.000 år har vi brugt guld som valuta, til smykker og som statussymboler for kongelige og adelige. Guldsmykker og andre dekorative guldgenstande er blevet fundet i utallige kongelige grave gennem århundreder. Fascinationen af det glimtende guld er stadig stor i dag.

lær mere om guld

Perler

De skinnende og smukke perler omtales ofte som havets ædelsten. De er virkelig et af naturens smukke vidundere, som giver en mystisk og fængslende følelse. I middelalderen var det kun konger og adelige, der fik lov til at bære perler, og de er siden da blevet et symbol på rigdom.

lær mere om perler

Kobber

Kobber anses for at være det første metal, der blev brugt til at lave smykker. Kobber er et fantastisk materiale, der gennem tiden er blevet tilskrevet mange unikke evner, såsom at styrke dit helbred og afbalancere din krop. Kobber er især kendt som kærlighedens metal g for at bringe positivitet og lykke til dit liv

lær mere om kobber

Zirkoner

Zirkoner er smukke håndlavede krystaller. I 1970'erne steg efterspørgslen på diamanter, hvilket fik smykkebranchen til at kigge efter nye alternativer. Zirkoner blev oprindeligt udviklet til laserindustrien, og det var først i begyndelsen af 80'erne, at folk begyndte at bemærke potentialet i zirkoner, da de ligner diamanter meget.

lær mere om zirkoner

Rav

Det har været 50 millioner år undervejs. Det er næsten uforståeligt, hvor længe siden det er, men det er netop det specifikke øjeblik, vi ser. Siden oldtiden er rav blevet værdsat for dets skønhed, dets fantastiske farver og dets spektakulære historie.

lær mere om rav

Diamanter

Diamonds are forever - et ordsprog, der symboliserer evig kærlighed. En diamant er blevet måden at udtrykke din sande kærlighed på, og fordi en diamant er tæt på ubrydelig, er det også det perfekte symbol på kærlighed, der ikke kan gå i stykker.

lær mere om diamanter

Porcelæn

Alle vores porcelænskugler er håndlavede og malet individuelt, i smukke mønstre. Alle porcelænskunstnere fra Trollbeads, har deres egen specialitet. Ikke kun inden for teknik, men også motiver. Alle kuglerne er malet af en lille gruppe malere, som har specialiseret sig.

lær mere om porcelæn