Zirkoner

""

Zirkoner er smukke håndlavede krystaller. I 1970'erne steg efterspørgslen på diamanter, hvilket fik smykkebranchen til at kigge efter nye alternativer. Zirkoner blev oprindeligt udviklet til laserindustrien, og det var først i begyndelsen af 80'erne, at folk begyndte at bemærke potentialet i zirkoner, da de ligner diamanter meget. I dag anvendes zirkoner i smykker over hele verden. De giver den samme luksuriøse følelse som diamanter, men uden man behøver betale den høje pris.

MATERIALE
Zirkoner er den mest perfekte simulerede diamant og er en blanding af zirconiumoxidpulver, magnesium og calcium. En zirkon er lidt tungere end en diamant, men ikke helt så hård på hårdhedsskalaen for ædelstene. Zirkoner skæres i samme form som diamanter, men når man kigger på en zirkon, vil du se flere glimt af farve reflektere fra stenen, end man vil se, når man kigger på en diamant.

HÅNDVÆRKET
Trollbeads glaskugler med zirkoner er håndlavede og omhyggeligt designet. Når glasset er blevet opvarmet over den varme, rød-blå flamme, lægges der et lille lag glas på dornen, og hver zirkon anbringes derefter omhyggeligt på det varme glas. Når alle zirkonerne er anbragt i glaskuglen, rulles et tykt lag klart glas ovenpå, som indkapsler de smukke sten. Ved at bruge klart glas på toppen kan du stadig se zirkonerne, og nyde solens stråler spille og reflektere smukt i stenene. Dette giver glaskugler med zirkoner et smukt spil og et unikt liv, uanset hvordan du vender kuglen.

GÅ PÅ OPDAGELSE