Trollbeads koncept

Trollbeads er et udsøgt sæt af udskiftelige smykker, som giver dig mulighed for at skabe dit eget look. Tanken bag vores koncept er baseret på den tro, at vores liv er bygget af historier, minder og øjeblikke, og Trollbeads giver dig chancen for altid at bære symboler på disse særlige minder.

Creating a jewellery look

Every story has a bead

I hjertet af samlingen er kuglerne. Hvert smykke i Trollbeads kollektionen har sin egen historie inspireret af mytologi, astrologi, eventyr, fauna, natur, kulturel mangfoldighed og de velkendte ting i hverdagen.

Udover kuglerne rummer Trollbeads kollektionen armbånd, armringe, halskæder, øreringe og ringe.

 

Trollbeads bracelet next to a spoky image of traintacks in a foggy leafless forest

Kvalitet, kreativitet & leg

Trollbeads er verdens første og mest eksklusive kugle-på-armbånd/-armring/-halskæde/-øreringe/-ringe koncept og giver kvinder og mænd mulighed for at tilpasse deres smykker til deres smag, personlighed, minder og historier. Du kan også vælge at samle dit armbånd udelukkende baseret på skønhed, mangfoldighed, farve eller lejlighed.

Smykkerne kan skilles og kombineres i nye kombinationer gentagne gange og tilføjer et kreativt og legende element til konceptet. Det er denne mangfoldighed, der skaber den unikke Trollbeads oplevelse.

Trin for trin

Er du ny hos Trollbeads? Kom nemt i gang ved at følge disse enkle trin:

1: Vælg et smykke. Uanset om du foretrækker et armbånd, armring, halskæde eller Forandringsring kan du bruge dem alle sammen med vores smukke kugler.

2: Vælg en lås. Et armbånd eller halskæde kræver en lås. Hvis du har valgt en armring, skal du sørge for at vælge to spacers. Disse vil sørge for at holde kuglerne på plads.

3: Vælg kugler. Fejrer du en milepæl i dit liv eller ønsker du at mindes en rejseoplevelse? Vælg en kugle til at symbolisere disse minder.

Byg et armbånd i tre trin