Kontakt & Oftest stillede spørgsmål

Kontakt

Hvis du har nogen spørgsmål, kan du muligvis finde svaret her.

Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os:

Kundeservice:
Åbningstider:

Mandag - Fredag
Kl. 10.00 - 17.00
Lørdag
Kl. 10.00 - 16.00

+45 61 16 39 90
E-mail: shop.copenhagen@trollbeads.com

Adresse:
Trollbeads A/S
Grønnegade 3
1107 København
Danmark

Hvis dit spørgsmål drejer sig om køb af smykker i en butik, beder vi dig om at kontakte butikken direkte.

1. Generelt

På Trollbeads.dk kan du altid finde information om begivenheder, kollektioner, designere, produkter og meget mere. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få besked om kampagner, nye udgivelser og events.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbreve kan du holde dig opdateret på nye kollektioner, gode tilbud og særlige events. Dette er en fantastisk måde at lære om vores nye produkter og kampagner. 

Du kan afmelde dig ved at logge ind på 'Min Konto' og klikke på fanen 'Nyhedsbrev' i den venstre
navigationsmenu, hvor du vil finde et afmeldelseslink. Derudover vil du nederst i enhver e-mail fra Trollbeads finde muligheden for at afmelde dig.

I øjeblikket tilbyder Trollbeads.dk ikke muligheden for at købe et gavekort online. Vær opmærksom på, at gavekort købt på andre hjemmesider eller forhandlere ikke kan bruges på denne hjemmeside.

2. Ordrer

Tilføj dine ønskede varer til kurven på hjemmesiden. Du kan redigere din kurv når som
helst ved at klikke på indkøbspose-ikonet i øverste højre hjørne på hjemmesiden. Her kan du også skrive en kommentar til din ordre. Klik derefter på 'Gå til kassen' og du skal nu udfylde dine oplysninger. Her kan du også tilføje en rabatkode, hvis du har en og det er nødvendigt. Gennemgå derefter leverings- og betalingsprocessen ved at vælge din foretrukne betalings- og leveringsmetode.

Gennemgå venligst din ordre, inden du bekræfter dit køb. Du vil derefter modtage en ordrebekræftelse
pr. e-mail, som er en elektronisk kvittering for din ordre. Du vil også modtage e-mails undervejs med opdateringer om forsendelse og levering.

Når du er klar til at gennemføre din bestilling, gå til betalingssiden, og du vil se et felt hvor du kan tilføje en rabatkode. Klik blot på 'brug' når du har indtastet koden og rabatten vil automatisk blive tilføjet til din ordre.

Hvis rabatkoden er med torebogstaver, bedes du også skrive den med store bogstaver.

Bemærk venligst: rabatkoden er ikke gyldig for varer, der allerede har en rabat eller uden for tilbudsperioden.

Hvis vi kører sæsonbetonede og kortvarige kampagner eller tilbud, skal den gratis gave tilføjes manuelt til kurven sammen med de varer som du ønsker at købe. Den angivne rabatkode skal derefter indtastes for at gøre gaven gratis eller til den reducerede pris. Efter at have gennemført disse trin vil du se, at den gratis gave automatisk vises.

3. Samarbejde og Detailhandel

Alle Trollbeads-produkter, der er købt hos lokale Trollbeads-forhandlere og detailpartnere, Skal returneres til den butik, hvor varen blev købt. Vi kan kun acceptere returneringer og ombytninger af varer, der er købt på trollbeads.dk.

Læs mere om Trollbeads' returpolitik her.

Du kan finde alle vores forhandlere ved at klikke på dette link: Find en forhandler.

4. Størrelser og Tilpasning

Længden angivet på hjemmesiden er den samlede længde af armbåndet, når du har fastgjort låsen. Dog sælges låse separat.

Hvis et armbånd er str. 16 cm, betyder det, at det består af en lås (2cm) og en kæde (14cm).

Når du måler størrelsen til dit armbånd, skal du måle stramt der, hvor dit håndled er bredest og tilføje cirka 2cm. Dette giver tilstrækkelig plads til at tilføje kugler og med tiden fylde dit armbånd med kugler.

Husk at længden der vises når du bestiller et armbånd, er den samlede længde af armbåndet, når du har fastgjort en lås. Låse sælges i de fleste tilfælde separat medmindre du køber at armbånd som allerede er samlet.

Hvis du har brug for et 17cm armbånd, skal du vælge str. 17 cm. Vi sender dig en 15cm kæde, og når du tilføjer en lås (2cm), vil dit armbånd måle 17cm.

Gavetip: Størrelserne 19cm og 20cm passer til de fleste.

Tag en stykke snor og vikl den omkring din finger. Mål længden med en lineal. Hvis du har et målebånd, kan du bruge det i stedet.

Din ringstørrelse er kun en vejledning. Hvis ringen har et smalt og tyndt bånd kan det være, at du skal bruge en størrelse mindre end en ring med en bredere bånd.

Du skal også huske på, at størrelsen på din finger kan ændre sig i løbet af en måned, fra sommer til vinter, hvis du har været aktiv med dine hænder, hvis du er gravid eller hvis du har haft dine hænder i lommerne i lang tid.

Størrelsestip: Størrelse 53 eller 55 passer til de fleste kvinder.

For at være helt sikker, anbefaler vi dog at besøge din lokale Trollbeads-butik - de har de korrekte værktøjer til at give dig din korrekte ringstørrelse.

Vi har erfaret, at kugler fra andre mærker passer på vores kæder, men det omvendte er ikke altid tilfældet. Dog kan nogle af vores store kugler måske passe på kæder fra andre mærker. Spørg din forhandler for at finde ud af, hvilke kugler dette gælder, eller kontakt os på shop.copenhagen@trollbeads.com

5. Trollbeads Smykker og Pleje

Glaskunstneren opvarmer forsigtigt spidsen af en glasstang til smeltepunktet. I den smeltede tilstand kan det rulles på en stålpind. Nogle af mønstrene i kuglen opnås ved hjælp af forskellige metalværktøjer for at strække og manipulere glasset og til sidst forme det til en smykkekugle. Det kræver præcision og kontrol at skabe den perfekte kugle.

Læs mere om håndværket bag glaskugler her.

Lejlighedsvis kan glasset reagere anderledes, takket være de kemiske reaktioner i forbindelse med de forbindelser, der giver glasset farve. Hver glaskugle er håndlavet af rødglødende glas over åben flamme, og to glaskugler er aldrig nogensinde helt ens.: Takket være de kemiske reaktioner der sker i nogle typer glas når de opvarmes, kan glaskugler indimellemvarierer i farven. Derudover er hver eneste glaskugle håndlavet over en åben flamme, og to glaskugler er derfor aldrig nogensinde fuldstændig ens.

Renheden af guld måles i karat. Rent guld er 24K. Normalt blandes guld med kobber, hvilket giver en varm, gylden farve. Til alle vores guldkugler bruger vi 18Kguld - den perfekte balance mellem renhed og styrke. Vores rævehalearmbånd og halskæder er lavet af 14K guld. Guldkuglerne er stemplet med mærket LAA 750. Dette betyder, at 750 enheder ud af 1000 er rent guld. Hver guldkugles pris bestemmes af kuglens vægt.

 Læs mere om Trollbeads guld her

Som med alle metaller kan oxideringen af sølvperler gnide af på guldkuglerne, når de gnider mod hinanden på dit armbånd. Du kan prøve at vaske dine guldkugler i sulfo, tørre dem godt og efterfølgende polere den godt med en blød klud eller pudseklud. Alternativt kan du tage dem med til din lokale Trollbeads forhandler, hvor de kan hjælpe med at pudse dine guldkugler op igen. 

Nej, der er ikke nikkel i nogen smykker fra Trollbeads. Trollbeads produceres i sterlingsølv, der består af 92,5% rent sølv og 7,5% andre metaller, primært kobber. Hvis sølv blev brugt uden tilsætning af andre metaller, ville sølvet være for blødt til at bruges til smykker. Desuden ville det ikke oxidere.

Læs mere om Trollbeads sølv her.

Alle sterlingsølv smykker vil med tiden oxiderer (blive sorte) som følge af udsættelse af oxygen. Dette er en naturlig proces. Denne proces er ofte fremskyndet i smykker fra Trollbeads. Dette skyldes at vi bruger oxyderingsvæske til at give vores smykker og kugler deres velkendte dybde- og detaljegrad. Du kan nemt pudse dine smykker med en pudseklud for at få dem fine og blanke igen. Er dine smykker særligt medtaget af oxideringenkan du evt. rengøre dem i en smule sulfovand med en tandbørste. Undgå at sulfovandet kommer i kontakt med evt. Perle og sten. Vi anbefaler ikke at du bruger sølvrens eller andre kemikalier til at rense dine sølvsmykker fra Trollbeads. Dette vil fjerne alle former for oxidering, og dermed også smykkernes karakteristiske look. 

Læs mere om smykkepleje her.

De naturlige ædelstene og kugler, som vi bruger kan variere i farve, men vi gør vores bedste for at parre dem så meget som muligt, så de to øreringe i hver par matcher hinanden.

Alle køb foretaget på denne hjemmeside kan returneres inden 30 dage efter levering. Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, bedes du kontakte vores kundeserviceteam på shop.copenhagen@trollbeads.com.

Læs mere om returneringer her.

Trollbeads er ekstremt holdbare. Du kan stort set agere som du plejer, når du har dine Trollbeads smykker på. Dog er der nogle ting, du kan gøre for at sikre, at dine smykker vil se smukke ud i mange år fremover.

Vær forsigtig med at få dine Trollbeads smykker i kontakt med klor eller blegemidler.

For at rense dine Trollbeads kan du polere dem med en blød polerklud eller bruge flydende sæbe og en blød tandbørste. Dette vil fjerne hverdagens snavs. Brug ikke kemikalier eller sølvpudsning, da disse kemikalier fjerner oxideringen, som Trollbeads bruger til at tilføje dybde til kuglerne.

Kuglerne vil oxidere (begynde at blive sorte) efter kontakt med oxygen og vand, men du kan enkelt polere dem tilbage til livet med en blød klud.

Læs mere om smykkepleje her.

6. Sådan Bruger du Trollbeads

Vores karabin lås er bedst egnet som en startlås, da den ikke er robust nok til et fuld armbånd. Et fyldt armbånd bliver tungere og strammere og kræver derfor en mere robust lås.

Her er en liste over låse, der ikke er velegnede til brug med læderarmbånd: Dobbelt Karabin Lås, Svane Lås, Drage Lås, Himmeltrane Lås, Stor Fiskelås, Stor Blomster Lås, Forelskede Katte Lås, Min
Kærlighed Lås, Delfinsjov Lås.

Låsene, der er understreget og med fed skrift ovenfor, ved vi med sikkerhed ikke passer til læderarmbånd.

Selvom det måske er muligt at få andre til at passe på et læderarmbånd på grund af læderets formbare natur, fraråder vi at tvinge låsene igennem læderet.

Den standardlængde, en dobbelt lås har, er ca. 2cm; dog er Stor Blomster Lås og Stor Fiskelås længere. Derfor vil armbåndet være løsere, eller armbåndet skal være ca. 1cm kortere.

Den lille ende af låsen skal hægtes fast på det lille øje på armbåndet, og den større ende af låsen skal hægtes fast på det store øje på armbåndet.

For at åbne den lille ende: Brug din tommelfinger til at skubbe bunden af den lille lås indad.

For at åbne den store ende: Træk vingen på bagsiden nedad.

Bemærk venligst, når du samler dit armbånd, at du først skal tilføje kuglerne og kun tilføje låsen til sidst.

Vi anbefaler ikke at bruge en spacer på et læderarmbånd.

Her er en liste over låse, der ikke er velegnede til brug med læderarmbånd: Dobbelt Karabin Lås, Svane Lås, Drage Lås, Himmeltrane Lås, Stor Fiskelås, Stor Blomster Lås, Forelskede Katte Lås, Min Kærlighed Lås, Delfinsjov Lås.

De låse, der er understreget og med fed skrift ovenfor, ved vi med sikkerhed ikke passer til læderarmbåndene.

Selvom det måske er muligt at få de andre låse til at passe på et læderarmbånd på grund af læderets fleksible natur, fraråder vi at tvinge låsene igennem læderet.

Når du måler til et læderarmbånd, anbefaler vi en tætsiddende pasform, da læderet vil strække sig over tid.

Nogle kugler har et større hul og vil derfor sidde løsere på læderarmbåndet end andre kugler.

Selvfølgelig! Som med alle andre Trollbeads smykker er det op til dig at blande, matche og finde din egen unikke Trollbeads stil.

Vores glaskunstnere har frihed til at lege med farver og mønstre og eksperimentere med de mange muligheder inden for glas, og ofte støder de på noget helt nyt og unikt. Disse designs bliver ikke reproduceret i store mængder som dem i vores standardkollektion, og Unika kugler er kun tilgængelige gennem forhandlere og i vores to konceptbutikker.

Klik her for at finde din nærmeste forhandler.

Desværre er mange forfalskede Trollbeads smykker svære at opdage for det utrænede øje. Dog vil de fleste ægte Trollbeads-produkter være stemplet med følgende:

Sølv/Glas: 925S LAA

Guldkugler: 750 LAA

Guldkæder: 585 LAA

Vær opmærksom på, at sølv- og guldkugler først blev stemplet i januar 2006, og glaskugler blev først stemplet i maj 2008. Derfor er mange ægte kugler, der er fremstillet før den tid, ikke stemplet.

Vi tager desværre ikke imod ønsker om specialdesignede smykker, men alle Trollbeads sølvsmykker kan særbestilles i guld. Dette gælder dog ikke kugler, som har vundet vores People’s Bead konkurrence.

Kontakt os venligst, hvis du gerne vil vide mere: shop.copenhagen@trollbeads.com

Ved at klikke her vil du se Trollbeads Museum. Her kan du finde de fleste af vores udgåede kugler og låse, der tidligere var en del af Trollbeads kollektionen, organiseret efter udgivelsesår.

7. Min Konto

Ved at oprette en Trollbeads-konto får du adgang til flere fordele, der forbedrer din shoppingoplevelse, herunder:

  • Hurtigere betaling: Ved at oprette en konto bliver dine personlige oplysninger automatisk tilføjet ved betaling, så du ikke behøver at udfylde dem igen.

  • Ordrehistorik: På din konto kan du holde styr på din ordrehistorik, hvilket kan være nyttigt, hvis du skal henvise til et tidligere køb.

  • Delevenlig ønskeliste: Du kan oprette en delevenlig ønskeliste med dine favoritprodukter fra Trollbeads, hvilket er nyttigt for at lade venner og familie vide, hvad du er interesseret i.

  • Virtuelt smykkeskrin: Det virtuelle smykkeskrin er en unik funktion hos Trollbeads, der giver dig mulighed for at oprette en personlig samling af dine yndlingssmykker fra Trollbeads. Du kan tilføje smykker til dit virtuelle smykkeskrin ved at browse på hjemmesiden og vælge de produkter, du kan lide. Når du har oprettet det virtuelle smykkeskrin, bliver det nemmere at holde styr på din samling, uanset hvor du befinder dig. Du kan også dele det med venner og familie gennem sociale medieplatforme som Facebook og Pinterest eller via e-mail.

Denne funktion er en fantastisk måde at organisere din Trollbeads-samling på, da den giver dig mulighed for at se alle dine Trollbeads ét sted og holde styr på, hvilke du allerede ejer. Det kan også være nyttigt, hvis du leder efter nye smykker til din samling, da du kan bruge dit virtuelle smykkeskrin til at se, hvilke produkter du allerede har, og hvilke du måske vil købe næste gang.

Alt i alt er det virtuelle smykkeskrin en praktisk og sjov funktion, der tilføjer et ekstra niveau af personlig tilpasning til Trollbeads-shoppingoplevelsen.

 

Opret en konto her.

Hvis du har glemt din adgangskode, skal du klikke på knappen "Glemt password?", som er placeret under afsnittet "Min Konto". Dette vil tillade dig at generere en ny adgangskode. Følg blot de instruktioner, der bliver givet.

Eller klik her for at nulstille din adgangskode.

Din adgangskode skal have mindst 5 tegn.

Har du brug for mere hjælp? Kontakt os på shop.copenhagen@trollbeads.com.

Besøg Min konto og klik på Personlige oplysninger for at redigere din e-mailadresse.

Besøg Min konto.

8. Om Trollbeads

Vores hovedkontor er beliggende på Toldbodgade i København, Danmark.

Trollbeads produceres forskellige steder rundt omkring i verden, afhængigt af produkttypen eller det materiale, der bliver brugt. Vi forsøger at finde et land, der har en tradition og forståelse for hvert produkts særlige behov.