Diamanter

ET TIDLØST OG FUNKLENDE MINERAL

Diamanter

Diamonds are forever - et ordsprog, der symboliserer evig kærlighed. En diamant er blevet måden at udtrykke din sande kærlighed på, og fordi en diamant er tæt på ubrydelig, er det også det perfekte symbol på kærlighed, der ikke kan gå i stykker. Diamanter har haft mange betydninger og er blevet tilskrevet positive egenskaber gennem historien. Det siges, at en diamant bringer sin bærer stor styrke, og både Julius Caesar, Louis VI og Napoleon havde diamanten som deres talisman. Diamanten repræsenterer også sandheden, da man anser den for at indeholde stor spirituel kraft. De menes at forbedre din energi, velstand, dit kærlighedsliv og styrke din tro.


MATERIALE
Diamanter er det hårdeste naturligt forekommende mineral. De dannes under enorme tryk og høje temperaturer. De fleste naturlige diamanter er blevet dateret til at være mere end 1 milliard år gammel. Diamantens hårdhed afhænger af renheden af diamanten. Dette betyder, at hårdheden af en diamant stiger i takt med, at den har færre fejl. Når man skærer diamanter i smukke og spændende figurer, bruger man et diamantbor, da det kun diamanter, der er stærke nok til at skære andre diamanter. Den mest populære måde at skære en diamant på, er et brilliantslib. Denne specifikke form er baseret på en matematisk analyse, der sikrer den mest skinnende og funklende diamant.


Diamanter

HÅNDVÆRKET
Ikke to diamanter er ens, da de varierer både i størrelse og form, hvilket gør processen med at montere diamanterne i vores kugler en unik proces for hver enkelt diamant. Diamanterne inspiceres en efter en, og hullerne i kuglen fremstilles individuelt til hver diamant. De bliver monteret på kuglen i hånden. Dette er en tidskrævende proces, da alting bliver gjort manuelt og da alle diamanter er forskellige, er det vanskeligt at standardisere processen.