En Verden af Kugler

Trollbeads er skaberne af det originale "Beads on Bracelet" koncept, som giver kvinder og mænd mulighed for at sammensætte deres smykker til deres egens smag, personlighed og historier. Alle burde have en stemme og mulighed for at vise hvem de er, og hvad der gør dem unik. Vi tror på, at vores smykker er med til at gøre det muligt for alle at gøre det; sæt dine kugler på dit armbånd, og vis verdenen hvem du er! Du vil også opdage, at smykker kan være en samtalestarter.

Hos Trollbeads finder du kugler i alle former, størrelser, designs og materialer. Hvad end du er til det minimalistiske look, eller til det mere prangende, så kan du helt sikkert finde noget, som falder i din smag. Vi har et kæmpe udvalg med over 800 kugler og vedhæng, hvor der tilføjes endnu flere hvert år. Derfor er det også vigtigt at lade nogle af dem udgå så vi sørger for at der er udskiftning, og for at sikre at vi tilskynder nye ideer. De udgåede kugler kan findes på vores hjemmeside under Museum".

Vores kugler, som også er kendt under navnet charms, laves af et udvalg af professionelle designere, som er en del af Trollbeads familien, som hver bringer deres egne, inspirerende ideer og kvaliteter til kollektionen, så du bedre kan skildre din egen personlige historie. Udover vores eget team af fantastiske og kreative designere, så introducerer vi hvert år en ny kugle, som bliver designet af en af vores skønne kunder. dette sker under "People's Bead event" eventen.

Hos Trollbeads elsker vi det ukonventionelle. Dette reflekteres i vores kollektion, hvor vi har alt fra glas, til kobber jewellery. Vi ønsker at tilbyde smukke produkter i naturens mest fantastiske og dragende materialer, designet til at være kompatible med alle typer  armbånd, halskæder, ringe, og øreringe, som passer både til hverdag og til særlig lejligheder.